Nyt olen saavuttanut elämässäni sen pisteen, että en suostu enää elämään näiden läskien kanssa. Se on loppu nyt. Minun ja työllä ja tuskalla  (oikeastaan melko helposti..) kertyneiden läskien yhteiselo on nyt kertakaikkiaan loppu. Tästä ei enää tule mitään. Olen viimeisen noin kuukauden ajan koittanut aloitella asiaa, käynyt jumpassa jne, mutta ei sekään tuota tulosta. Niinpä on vihdoin otettava itseään niskasta kiinni, ja tehtävä jotain asian eteen, OIKEASTI. Ei se auta, että käyn jumpassa ja syön sitten kuin sika. Eikä sekään auta, etten syö enkä liiku. Joten kaikki osa-alueet kuntoon.. Jos kesäksi saisi -5kg pois, niin hyvähyvä. Siinä tavoitetta. Katsotaan sitten 1.6. miten on tavoite toteutunut.

Lähtöpaino on niin kaamea, etten viitsi tänne sitä edes laittaa. Ihan itseänikin järkyttää. Tosin siitä varsinaisesta lähtöpainosta on tippunut 2-4kg JO (!!), mutta se tosiaan vaihtelee noiden kilomäärien välillä, vaaka ei siis näytä, että olisi lähtenyt 4kg, vaan välillä se on 4kg, välillä sitten 2kg niistä kiloista, joita alunperin oli... Lienee turvotuksen piikkiin menevää vaihtelua? Nestettä lähtee kyllä aika kiitettävästi, saan juosta pissillä jatkuvasti. Enkä ole raskaana, ei se pissaaminen siitäkään johdu ;) Eli tästä se sitten lähtee. Tavoitteena olisi, että ensi vuonna kun täytän 30v (EEEEEK!!!!!) näihin samoihin aikoihin olisi painoa tippunut joku 20kg. Toivossa on hyvä elää, eikö...?

Noniin, ja sitten itse projektiin. Tein tänään kaksi erittäin tärkeää asiaa laihtumisen eteen. Käytiin Tonyn ja Lunan kanssa Citymarketissa, ja yleensä juodaan kahviossa pullakahvit. Tai minä teetä, kun en kahvia juo. Paitsi viime viikolla kun olimme luokan kanssa TYKSissä kuuntelemassa magneettikuvaukseen liittyvää luentosarjaa.. Nukahdin saakeli sinne :O Piti hakea kahvi, että pysyy hereillä loppuajan. No, enivei. Eli en ottanut pullaa enkä teetä. EI tehnyt edes mieli. Wohoo!!! Ja sen lisäksi ostin vielä kävelysauvat. Kävin testaamassa niitä 50 minuutin lenkillä. Ihanaa, tykkään :)

Ruokavalioon koitan tehdä radikaaleja muutoksia, tosin meillä käytetään nytkin pääsiassa esim. vähärasvaisia juustoja jne, mutta parantamisen varaa on. Asiaa rajoittaa köyhän opiskelijan surkea budjetti. Ei tosiaan ole varaa vääntää mitään salaatteja joka päivä.. Onneksi on kesä edessä ja torilta saa rehuja halvalla, joten asiantila kohenee hieman.

Liikuntaharrastusta rajoittaa aika ja sen rajallisuus. On pakko opiskella ja käydä töissä, myös mies opiskelee ja käy töissä, ja jossain vaiheessa pitäisi olla myös lasten kanssa. Jotenkin näiden ruuhkavuosien keskellä pitää repiä aikaa liikuntaan niin, ettei se haittaa muita osa-alueita, eivätkä muut osa-alueet rajoita liikuntaa... Mielenkiintoinen projekti siis edessä. Ainakin niin aion tehdä, että kävelen koulumatkoja. Kotiinpäin on mukava kävellä. Etenkin nyt kun ilmat ovat mukavia.

Joten, toiveikkain mielin kohti tulevaa.... Joskus kauan sitten omistin täydellisen vartalon, oikeasti, se oli täydellinen. Sen sanoi joka ainut ihminen jonka koskaan tapasin, ja tiesin sen itsekin. Mitä helvettiä sille kropalle tapahtui, en tosiaan tiedä.. Mutta aion saada sen takaisin. Tai ainakin jotain sinne päin. Elämän realiteetti kuitenkin on, että kun olet kaksi lasta saanut, niin kroppa väkisinkin levähtää suuntaan tai toiseen. Eli paluuta parikymppisen kroppaan ei ole. Mutta niin lähelle pyritään kuin mahdollista. Toivottakaa onnea.. :P

Koitan kommentoida tänne mahdollisimman usein, kertoa hyvistä ja huonoista kokemuksista, onnistumisesta, kilojen tippumisesta, vähän ruokavaliosta ja yleisestä voinnista.