Arvasin, että viime viikko menee laihdutuksen puolesta ihan vituilleen. Heti kun pääsee hyvään alkuun niin KAIKKI tökkii. Esim:
a) vappu. Tällainen ruoka-ahmatti kuin minä ei voi olla mässäämättä juhlapäivinä. Lisäksi olin vielä töissä. missä kahvihuoneen pöytä aina pursuaa kaikkea herkkua..
b) lasten synttäreitä on juhlittu oikein massiivisesti. Vieraita käynyt jotakuinkin 4 eri päivänä, ja aina on ollut kakkua yms tarjolla.... jota porsas-Krista ei tietenkään voi vastustaa
c) Lunan oksennustauti ja oma flunssa... Kauhea räkätauti iski päälle, eli ei saa treenata. Perkele. Ja Luna on todella kipeä, oksentamisen lisäksi on muuta vaivaa, johon koitetaan nyt etsiä syytä...
d) saatanan vitun (anteeksi tämä kielenkäyttö :P) kirjallisuuskatsaustehtävä, joka pitäisi olla torstaina valmis... GRRRR.

No, painosta lähti kaikesta mässäämisestä huolimatta 100g :O Jospa tällä viikolla saisi pois vaikka 200g?? Nyt on taas maanantai, eli se aika viikosta, kun otetaan itseään niskasta kiinni. Onneksi ei painoa tullut lisää, eli jotenkuten kykenin pitämään syömisen järkevissä rajoissa... Viime maanantaina käveli kouluun ja illalla sitten töistä kotiin. Nyt on kivoja ilmoja, ja kävelisin mielelläni pitkiäkin lenkkejä, mutta tämän räkätaudin takia ei voi. Jos vähänkin enemmän rehkin, niin saan kauhean yskänpuuskan ja tukehdun limaan. Tämä on muuten joka kerta sama juttu. Aina kun aloitan "tosissani" laihduttamaan niin tulen kipeäksi. Aivan joka kerta.. Tämä alkuviikko menee siis flunssaa parannellessa ja käsipainoilla ajattelin kuitenkin jatkaa allien poistoa :-) Ja syömiseen kiinnitän tarkempaa huomiota.
Tänään aloitin päiväni soijajugurtilla (mustikka), sitten söin Varissuolta kotiin palatessani tortellini-aterian (ovat muuten S-kaupoissa 0,99e, katsokaapa pakastealtaista!! Hyvää!) ja syötiin Tonyn kanssa Fazerina-patukka puoliksi :)
Joo. Viikon päästä taas uusi punnitus, katsotaan olenko päässyt tavoitteeseeni eli 200g.